Søk i denne bloggen

mandag 23. mai 2011

Mai i Bergen

Mai!

No er det vår: Berre finværet fra slutten av April manglar. Men, eg synes likevel det er fint med Mai. Denne månaden har ei allereie hatt ei veke i Bergen, og skal ha ei til neste veke, noko som eg virkelig sett pris på. Forrige veke gikk veldig fort. Nokre praktiske oppgaver måtte gjerast (vasking av leilighet), men eg fikk også gjort andre ting. Laurdag var eg i to bursdagsselskap, og møtte mange flotte mennesker. Ekstra kjekt å treffe Nadine igjen, som på mange måter er et stort forbilde for meg. Eg fikk også truffe fine Wenke og henna vesle Daniel, som er kjempesøt. 17 mai var også stor stas. Først flott frokost med folk fra gamleklassen og nokre andre, så en rask titt på toget før vi avslutta dagen med rømmegraut med enda fleire klassekamerater.
Onsdag var og veldig kjekk. Brukte dagen på å forberede meg til overraskelsen eg hadde planlagt for Erlend. Kent hjalp meg med kakebaking, og på alt for kort tid fikk vi laga brownie-cookies og vanlig brownie. At brownien blei ganske hard og nærmast måtte brytast opp for at vi skulle ete den, er mindre viktig i den samanheng (tanken som teller?). Så var det brettspel på kvelden, og en nokså haltande framføring av for tidlig "gratulerer med dagen". Erlend blei overraska, og eg må berre takke alle som kom den dagen og som var med på gavekortet, utan dokke hadde det ikkje vore det samme!

I helga var det Eid som stod for tur. Vi kom oss heilskinna fram på tross av at det var tvil relatert til biloljen sin kvalitet. Eg fikk streng beskjed fra Kent om at eg må sjekke olje oftare og at oljeskift og står for tur. Kven skulle tru at det var så mykje styr med slikt ? Eid var ellers fint, det blei en skikkelig bursdagsfeiring og så konfirmasjon søndag.

Nokre bilder fra skjønne mai!Translate

La vita è bella

About me: