Søk i denne bloggen

lørdag 15. september 2012

Bestilt ro

Flyet: 

No sitt eg, kl halv åtte på vei til Tyrkia. Auga mine er ganske trøtte, men eg føler meg egentlig heilt fin ellers. Rekner med at air-con lufta kan ta deler av skylda for at eg føler meg litt tørr og slitt i kantane. Overnatta på Torunn sin sofa, og sovna veldig fort etter eg hadde lagt meg. Klokka kan ikkje ha vore så mykje meir enn halv ti, og vi sto opp litt før fire. Det blei en kjapp kattevask og munnskyll, pluss en liten frokost-bar i bilen. Vi hadde litt dårlig tid, men klarte å få sjekka inn med ni min margin. Litt stress på slutten, sidan det begynte å regne som førte til springing til vi kom under tak. Denne turen har eg vore litt meir føre var, og pakka berre en liten koffert, så kjøper eg ikkje masse Tull og tøys. Treng definitivt ikkje fleire sommerkle eller sko som rakner i sømmene så fort foten kjem i kontakt med dei (ja, det er faktisk mulig). Eg kjøper kanskje noko på tax-freen, feks skikkelig sminke og drikke/snop, men det blir nok det. Har heller tenkt å bruke pengene på frisør, så får eg endelig farga det (når man har tenkt og snakka om det i eit år, da er det på tide). 

Har nett spist flyfrokust, som var ganske Ok. Eggerøre, rundstykker, frukt, juice og kaffi. Nok rundstykker til å lage mini-niste til bussen etterpå. Det tar tre timer fra flyplassen til kemer, så eg håper det er air-condition på bussen. Idag tidlig var det 26 grader der nede, og eg Rekner med det varer ved. Tviler sterkt på at eg får mykje til farge, sidan Asia ikkje ga meg Anna enn solbrenthet og solkrem-svette, men det blir godt å ikkje fryse ei stund. Skal også svømme masse, og snike til meg sårt tiltrengt trening på den måten. Torunn har dessutan tenkt å kjøpe skikkelig trenings-bukse, så eg lurer på å kaste meg på fitness-bølgen med fullt vigør. Eg ser for meg slappe, late meg, med kul treningsshort, løpende langs stranda med bølger som kjærtegner kvart skritt framover. Realiteten er kanskje ikkje så rosenrød, men om Forstillingsbilde kan gi meg motivasjon og pågangsmot, tar eg takknemlig imot. 

Foran meg er det en utrulig søt unge. Eg har tatt et snik-bilde allereie, og mistenker det blir fleire. Ho er en blanding av kvit og mørk, og har dermed ein utrulig vakker hudfarge. Med smokken plassert trygt i munnen, har prikken blitt tydelig plassert over j-en i kategorien hjerteknuser. Eg trekk det forresten litt tilbake, sidan ho nettopp begynte å sutre kraftig. Det er fint å berre vere observatør, da kan man nyte det søte og nusselige utan bi-effektene. 

Det får bli alt for denne gang, eg skal prøve meg på en liten lur så lenge:)

Translate

La vita è bella

About me: