Søk i denne bloggen

søndag 8. juni 2014

Intervju med Christine Guldbrandsen

I sommer skal eg dedikere meg sjølv til Prosjekt Snillhet, som går ut på å intervjue mannen i gata, og nokre kjente navn, om gode gjerninger der har gjort. Etter drøfting saman med snillheten sjølv, S, har eg kome fram til at spørsmåla vil endre karakter i framtida og omfatte det snillaste ein har gjort NOKON gang, sidan det kan vere vanskelig å finne eksempel fra dei siste tre vekene. Intervjuet under er fra Christine Guldbrandsen, som eg forøvrig fikk eit veldig godt inntrykk av. For dei som ønsker passord til bloggen der alle intervju blir publisert, er det berre å sende en mail med email, så får du tilgang. Eg inkluderer ikkje alt vi har skreve fram og tilbake, men går rett til spørsmåla eg fikk stilt.

PS: Kjenner du nokon som burde vore intervjua? Ta kontakt på forfreepsychology@gmail.com
Intervjuet blir publisert på denne bloggen

1. Har du gjort noko snilt mot nokon dei siste tre vekene? 
Dette spørsmålet fikk meg til å tenke å jeg må ærlig innrømme at jeg synes er vanskelig å komme på noe konkret. Jeg prøver hele tiden å gjøre ting for andre i hverdagen som jeg vet de setter pris på, som f.eks ta en hyggelig telefonsamtale til familie og venner.  Jeg er mye på reise og er ikke så mye fysisk tilstedet alltid og da er slike ting veldig fint. 

2. Isåfall, korleis kjentes det? 

Generelt så er jeg veldig glad i å hjelpe andre, og det føles alltid 
bra. Det jeg liker best med det er for se gleden det gir dem, og 
det gjør gir meg mye.Jeg føler at jeg gjør noe nyttig som 
overhodet ikke handler om meg og mitt.  

3. Har nokon gjort noko snilt mot DEG dei siste tre vekene? Jeg er så heldig at jeg er omringet av masse fine folk og vi gjør ting for hverandre og hjelper hverandre hele tiden, noe jeg setter veldig pris på.  
En venninne kom å laget middag til meg her om dagen da jeg har jobbet enormt mye i det siste og min mann var på reise, så hun disket opp med en herlig rett og vi fikk 
sjansen til å slå av en prat ansikt til ansikt:). Dette satt jeg enormt pris på og den dårlige samvittigheten 
for at jeg ikke rekker over alt og alle hele tiden slapp litt taket en liten stund. 

Ha en strålende dag!

Mvh

Christine Guldbrandsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Translate

La vita è bella

About me: